Utvikling av Android-apper

Glocal View hjelper deg å utvikle funksjonsrike og høytytende applikasjoner for Android. Vi gir deg ende-til-ende Android-utviklingstjenester, helt fra konsultasjon og utvikling til bruk og vedlikehold som vil holde deg i toppen av bransjen og i forkant av utviklingen.

Skap vekst i bedriften din hos oss

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre fantastiske ting på din egen, unike måte. Førsteinntrykk som gir hakeslipp og fantastiske resultater: Ta en titt på noen av vår mest populære verk.

Android-utviklingstjenester

Glocal View er kjent for å levere de beste Android-løsningene, og det engasjerte teamet vårt kan bidra med den mest avanserte teknologien for Android-apper. Vi tilbyr en rekke tjenester som strategirådgivning og applikasjonsutvikling, noe som gjør oss til en ideell programvarepartner.

Designtjenester for UI &UX (brukergrensesnitt og brukeropplevelse)

Toppmoderne appdesignløsninger som sikrer sømløs navigering og stort brukerengasjement.

Tilpasset Android-apputvikling

Funksjonsrik og høytytende apputvikling vha. ledende utviklingsteknologi og -verktøy for Android.

Testing av apper

Kontroller kvaliteten på Android-applikasjonen med testing og feilsøking for den beste brukeropplevelsen.

Tilpasset plugin-utvikling

Øk effektiviteten til applikasjonen din med plugins utviklet for å passe perfekt til produktene dine.

Tredjepartsintegrasjoner

Vi tilbyr sikker integrasjon av tredjepasrtsløsninger som f.eks. betalingsløsning, salgs- og markedsføringsverktøy med mer

Tredjepartsintegrasjoner

Vi tilbyr sikker integrasjon av tredjepasrtsløsninger som f.eks. betalingsløsning, salgs- og markedsføringsverktøy med mer.

Spørsmål?

Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende møte. Vi vil gjerne diskutere deres behov og våre erfarne konsulenter hjelper deg gjerne med de beste løsningene og den nyeste teknologien.

Tilpasset Android-apputviklingstjeneste

Android-apputvikling har en lang historie på grunn av sin popularitet og brukervennlighet. Selvfølgelig er det allerede mange produkter for dette operativsystemet, men kundene setter pris på tilpassede Android-apper er til tross for den høye prisen. Glocal View er stolt over å presentere et team av dyktige Android-apputviklere som kan takle enhver oppgave. I det lange løp er apputvikling for Android et godt valg når du ønsker å ha en tilpasset app med dine egne funksjoner.

Programvareutvikling for Android: styrker selskapets vekst

Android-apper er et klart førstevalg for bedrifter i dag. I motsetning til iOS står Android-operativsystemet for mer enn 80% av mobile enheter over hele verden. Å ha en egen app kan gi bedriften en rekke fordeler; blant annet å øke antall kunder og bidra til økt synlighet i den moderne IT-verdenen.

Utvidelse av målgruppen

Publikummet som bruker Android-apper regelmessig er stort og vokser stadig. Android-operativsystemet har 2,5 milliarder aktive brukere over hele verden.

Store muligheter

Bruk Android for å modernisere tjenestene du tilbyr, det kan lages en app for enhver kategori. I dagens informasjonshungrige samfunn vil spesifikke apper alltid finne målgruppene sine

Oppskalering av virksomheten

65% av Android-brukere har apper for arbeidsplassen, 97% bruker apper for sosiale nettverk, 79% har apper for økonomi, bank og sparing, 66% bruker helse- og treningsapper.

Modernisering av tjenester

Å styrke ansattes engasjement, eliminere feil, forenkle feilsøking og effektivisere arbeidarbeidet samt øke kundetilfredshet kan oppnås ved å lage en app.