Innholdsstyringssystem

Et innholdsstyringssystem, også kjent som et CMS (content management system), er et nettbasert program som gjør det mulig for flere brukere med forskjellige rettighetsnivåer å administrere alle typer data, innhold eller informasjon på et hvilket som helst nettstedsapplikasjon.

Skap vekst med oss!

Snakk med oss om hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre fantastiske ting på din egen, unike måte. Førsteinntrykk som gir hakeslipp og fantastiske resultater: Ta en titt på noen av vår mest populære verk.

Tjenester for innholdsstyringssystem

Glocal View har flere løsninger som gir våre kunder den beste teknologien hver dag. Med våre forskjellige flaggskipprodukter har vi satt standard i mange bransjer. De nettbaserte løsningene har skapt anerkjennelse over hele verden. Vi har flere tiårs erfaring i den høyeste teknologiske klassen.

Spesialbygde styringssystemer

Hver bedrift har sine egne unike behov og krav. Så én enkelt løsning vil ikke være egnet for enhver organisasjon. Dessuten er bransjen i konstant utvikling, så det er viktig å følge med på trendene. For å møte dine forventninger tilbyr Webkul en tilpasset tjeneste - vi gjennomfører utviklingen i henhold til dine krav, så du får et enkelt verktøy med tilpasningsfunksjoner.

Styringssystemer med åpen kildekode

Glocal View er et selskap som jobber med og utvikler styringssystemer med åpen kildekode. Vi jobber også med å forbedre koden til open source-applikasjoner for å oppfylle kravene til våre kunder. En tilpasset løsning basert på din visjon vil bli skapt av oss. Dette fører til økt produktivitet, effektiv databehandling, reduserte kostnader og smidig gjennomføring.

Utvikling av tema/ utvidelse

Glocal View Infotech tilbyr fullstøttede temaer eller utvidelser for å gi kundene våre enten bedret funksjonalitet og/ eller tilleggsfunksjoner. Det hjelper brukerne å lage et nettløsning med unikt utseende som gjenspeiler bedriftens merkevare. Å utvikle temaer eller utvidelser fra bunnen bidrar til å gjøre hver bedrift unik på sin egen måte. Ingen av selskapene som opererer i samme bransje er helt like. Selv om de noen ganger tilbyr de samme produktene, skiller de seg fra hverandre gjennom hver sin egenartede markedsføring og design.

Migrering og oppgradering av styringssystemer

Glocal View leverer løsninger for oppgradering og migrering av styringssystemer som forenkler disse prosessene i bedriften din. Det er mange selslaper som ønsker en forandring. Migrering og oppgradering kan bidra til å fjerne nettløsnings hastighetsproblemer. Det bidrar til å fjerne dårlig kundebehandling og kan gi nettløsning kapasitet til å håndtere store mengder trafikk. Det gjør det også enklere å redigere og administrere nettløsning ditt på egen hånd.

Innholdsstyringssystemer (CMS) for bedrifter

Glocal view sit CMS er en løsning som gir deg muligheten til å fange opp, bevare, administrere og levere ustrukturert innhold og dokumenter. Det sikrer også at digitalt innhold på et nettsted er i samsvar med selskapets retningslinjer. Vår løsning sikrer også trygg overføring av digitalt innhold. Glocal View sikrer problemfri overgang mellom CMS-plattformer og regelmessige oppdateringer.

Spørsmål?

Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende møte for å diskutere løsninger med oss eller å be om konsultasjon til et prosjekt. Våre erfarne konsulenter hjelper deg gjerne med de beste løsningene og den nyeste teknologien.

Fordeler med CMS for din bedrift

Gjennom et innholdsstyringssystem kan du administrere selskapets digitale innhold på en mye mer effektiv måte enn noen annen metode. Dette reduserer tidsbruken og gjør prosessen enklere og mer smidig.

Plugins som er klare til bruk

Plattformen tilbyr et bredt spekter av plugins. Disse kan hjelpe organisasjoner i alle størrelser med å finne verktøyene de trenger for å drive virksomheten mer effektivt.

Kostnadseffektivt vedlikehold

Et innholdsstyringssystem er et program som gjør det mulig for ikke-tekniske mennesker å lage og administrere innholdet på sine nettsteder. Dette gjør det enklere enn noen gang før, uavhengig av ferdigheter eller kunnskaper, å lage og oppdatere et nettsted.

Du trenger ingen utviklere

Innholdet på et hvilket som helst nettsted er sjelen til nettstedet. Uten oppdatert og nytt innhold vil nettstedet ditt miste sin hensikt og ikke lenger oppfylle kundenes behov. Innholdsstyringssystemer (CMS) lar deg lage og laste opp innhold ved hjelp av et enkelt grensesnitt.

Administrer SEO (søkemotoroptimalisering) effektivt

Et godt innholdsstyringssystem (CMS) automatiserer opprettelse av URL-adresser for hver side på nettstedet ditt, noe som gjør det enkelt å administrere. Det inkluderer også SEO, som vil sikre at innholdet ditt rangeres høyt i søkemotorer. Dette vil hjelpe deg med å tiltrekke deg flere kunder.

Gi bedre kundeservice

CMS hjelper til med å samle kundedata fra en rekke digitale berøringspunkter og hjelper virksomheten med å spore hvordan kundene samhandler med merkevaren. Det gir også en ide om hvor tilpasningsdyktig virksomheten kan være.

Fullstendig innholdskontroll

Et innholdsstyringssystem (CMS) gjør det mulig for organisasjoner å skape, redigere, publisere og distribuere innhold raskt og effektivt.

Technology Stack